Soita

+358 40 7234008

Soita
Ota yhteyttä

Vastuullista ja laadukasta toimintaa

Teollisuustaito Oy:ssä toiminnan laatua ja tehokkuutta kehitetään systemaattisesti vastuullisen toiminnan näkökohdat huomioiden.

Teollisuustaito Oy:n laatupolitiikka

Tehostamme asiakkaidemme prosesseja sekä varmistamme heidän liiketoimintansa turvallisuuden ja jatkuvuuden henkilöstömme kokemuksen ja erikoisasiantuntemuksen avulla.  Toimimme asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä ja kehitämme jatkuvasti palveluamme vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Yrityksemme johto on luonut edellytykset laadun syntyyn nimeämällä vastuuhenkilöt ja varaamalla tarvittavat resurssit liiketoimintojen ja laatujärjestelmän ylläpitoon. Yrityksemme sitoutuu voimassa olevien lakien ja asetusten noudattamiseen sekä ISO 9001 -standardin vaatimuksiin sekä toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Pidämme huolta siitä, että kumppanimme sitoutuvat myös kehittämään omaa toimintaansa. Tuemme heitä tarvittaessa koulutusten ja toimittaja-auditointien avulla.

Asetamme laatutavoitteemme vuosittain. Viestimme tavoitteet ja mittarit henkilöstölle ymmärrettävästi.

Asiakaspalaute ja tyytyväisyys

Huomasitko jotain, missä voisimme vielä parantaa? Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jota meille annetaan!

Anna palautetta

Whistleblower -ilmoitukset

Havaitsitko epäkohtia? Toivottavasti näin ei ole, mutta jos sellaisen olet kohdannut, niin ilmoita siitä meille Whistle Blower -kanavassamme.

Ilmoita epäkohdasta